Om teamet

Liv Grete Skjelbreid Poirée
Liv Grete eller Liv som hun kalles til daglig, har 15 års efaring fra toppidrett og skiskyting. Hun valgte å satse 100% på skiskyting, og nådde sine mål før hun la opp i 2006. Liv var en av utøverne som var med på å utvikle skiskyting til å bli det den er i dag. Hun var bl.a. den første kvinnelige utøver som tok 4 gull i ett og samme mesterskap! Den erfaringen og toppidrettskulturen hun tok del i har vert grunnleggende for oppbyggingen av Skjelbreid Poirée.
Liv jobber i dag som ekspertkommentator for NRK, samt holder personlige foredrag her på hytta og ellers i næringslivet om å utvikle egen motivasjon og holde fokus. I tillegg til å være medeier er hun delaktig med i den daglige drift, samt deltar som instruktør på våre teambuildingsaktiviteter.vUtover dette har hun forskjellige styreverv. Fritiden bruker hun på sine 3 døtre, og idrett er fremdeles en sentral rolle i livet hennes.
Ann-Elen Skjelbreid
Ann-Elen avsluttet
en god skiskytter-karriere i 2004,
etter 15 år i toppidretten sammen med lillesøsteren Liv. Hun var en sentral brikke på landslaget og bidro til at Norge fikk flere mesterskapsmedaljer i stafett. I tillegg til mange nasjonale og internasjonale mesterskap, deltok hun i OL på Lillehammer, Nagano og Salt Lake City. Etter at hun la opp, overtok hun familiegården på Skjelbreid sammen med mannen Egil. Hun er utdannet lærer, og arbeider i dag på Fusa Videregående skole, samtidig som hun er trener for juniorene i området.
Ann-Elen sitter i styret hos Skjelbreid Poirée, og sammen driver hun og Egil høydeparken som brukes til teambuilding.
Knut Frode Eide
Knut Frode Eide fra Hålandsdalen er styremedlem og medeier i Skjelbreid Poirée. Knut Frode er opptatt av å skape aktivitet og arbeidsplasser i hjembygden og synes Skjelbreid Poirée er et kjekt og spennende prosjekt å være med på. Opprinnelig er han fiskeoppdretter, og hovedfokuset hans er som eier og daglig leder for selskapene Eide Fjordbruk, Fyllingsnes Fisk og KJ Eide Fiskeoppdrett. Selskapene til Knut Frode har selvsagt sitt hovedkontor i Hålandsdalen. Det meste av hans tid går med til fiskeoppdrett, men han prøver også å ha en aktiv fritid med trening og turer på fjell og sjø. Hytten på fjellet bruker han og familien så ofte de har anledning. Utvikling av Hålandsdalen som bygd og tilrettelegging av sunne aktiviteter for barn og unge er viktig for Knut Frode.
Synnøve Austestad
Synnøve Austestad har siden januar 2013 vert ansatt som daglig leder.
Hun har ansvar for driften av selskapet, og sitter i dag med allkundekontakt.
Synnøve er utdannet fra Copenhagen Business School, og har en master i Human Resource Management.
Hun valgte etter flere års studier i inn- og utland å flyttet hjem igjen til Hålandsdalen.
Raphaël Poirée
Raphaël kommer fra La Chapelle-en-Vercors, en liten landsbygd som ligger i Rhône-Alpes i Frankrike. Han var aktiv i 15 år på det franske landslaget i skiskyting, samtidig som han var 15 år i det franske forsvaret. Sammen med Ole Einar Bjørndalen og deres mange dueller opp gjennom årene, har de vært med på å forandre skiskyting fra en hobby til ett yrke. I tillegg til en rekke VM-titler, vant Raphaël verdenscupen sammenlagt hele 4 ganger!
Etter at han la opp i 2007, jobbet han som trener i 3 år for det norske rekkrutteringslandslaget og juniorjentene. Han har også vert landslagstrener for Hviterussland.
Raphaël er medeier og sitter i dag i styret i Skjelbreid Poirée. Han deltar også som instruktør på våre teambuildingsaktiviterer.
Egil Gjelland
Egil Gjelland har vært trener for Norges skiskytter-forbund fra 2008-2016 med svært gode resultater med både herre- og damelandslaget.
Egil har også bakgrunn fra skiskyting med en aktiv toppidrettskarriere i 15 år. Han var bl.a. med på å ta OL-gull på stafetten i Salt Lake City. Under idrettsgallaen i 2014 fikk han prisen for årets trener, og har tidligere blitt utnevnt som årets lagspiller.
Sammen med kona Ann-Elen er han i dag bonde med melkeproduksjon og har et tett samarbeid med Skjelbreid Poirée og teambuildingsaktivitetene.
Helge Dale
Helge Dale er medeier og styreformann på Skjelbreid Poirée. Tidligere har Helge eiet og drevet H.Dale Kjøleservice AS med 14 ansatte. I 2008 solgte han firmaet til GK Norge AS. Til daglig driver han Dale Kjøleservice AS, og har et tett samarbeid med Skjelbreid Poirée. Helge er også svært aktiv i skiskyttermiljøet i Hålandsdalen sammen med sin familie.