Fasiliteter

Konferansesal:

Vår moderne konferansesal har alt dere trenger av AV-utstyr. Store vinduer slipper lyset og naturen inn og lager en god ramme for riktig fokus og arbeid i ro og fred. Tråløst internett er selvsagt tilgjengelig og gratis.
Les mer… link til Konferanse siden…

Spisesalen:

Alle måltider blir servert i spisesalen. Her er det romslig og hyggelig både for mindre og middels store grupper opp til 40 personer.

Bankett - selskaper:

Ved brylluper eller større arrangement, har vi muligheten til å åpne skilleveggen fra spisesalen inn til konferansesalen, slik at den blir dobbelt så stor. Da kan vi ta imot selskaper på opp til 90 personer.

Innredningen er lekker og solid, hvor vi har kombinert norsk og fransk stil. Dette gir en naturlig og samtidig uformell eleganse. Store vinduer gir følelsen av å sitte i naturen.

Vi kan dekke opp til småbord, langbord eller hestesko m.m.- alt avhengig av gruppestørrelse og ønske.

Er det behov for å presentere bilder/ lyd under middagen, er de tekniske hjelpemidlene på plass.

Salonger - oppholdsrom:
Hyttas hjerte er den koselige peisestue, hvor flere komfortable sittegrupper innbyr til hygge, gode samtaler og vakker utsikt gjennom de store panoramavinduene.
Den intime tårnsalongen har 360° graders utsikt.

Andre fasiliteter:

I tillegg har dere full tilgang til innendørs laserskytebane, infrarød sauna i kjelleren, massasjestol og utendørs jacuzzi.

Grindaverket, som er bygget av vår egen Egil, er et utmerket sted for å ta en pause. "Uten mat og drikke duger helten ikke", derfor tar vi ofte her en pause hvor det blir servert niste - eller en varm suppe på kalde høst- eller vinterdager om ønskelig. Grilling utover lange sommerkvelder er heller ikke å forakte.

Aktiviteter - teambuilding - foredrag:
Parc Aventure, muligheten til å prøve skiskyting - med eller uten ski, høy eller lav puls - fluefiskekurs eller praksis, foredrag av Liv Grete eller Raphaëls historie ved peisen. Dette er bl.a. noe av det vi tilbyr.
Les mer her… link til Teambuildingssiden..

Parkering:

Parkering for bil, buss og helikopter like utenfor hytta.
Vi har også mulighet til lading av El-bil