Ønsker du å knytte sterkere bånd i et etablert team eller kanskje holder du på å bygge et nytt team?

Er du på jakt etter en opplevelse som tar dere ut av de faste rutinene og samtidig bidrar til bedre kommunikasjon mellom dine ansatte? Da er Skjelbreid-Poirée plassen for deg!

Våre 4 individuelle verdensmestere har gjennom 15 år erfart hvor viktig det er å skape et godt team for å lykkes både individuelt og som lag. Disse erfarne idrettsutøverne har laget et spennende og flott opplegg som passer til alle typer grupper - uansett hvilket fysisk nivå man er på.

Prøve selv, hjelpe, samarbeid og mestre er stikkord ved våre aktiviteter. En av våre 4 skiskytter-stjerner er som regel med som teamledere sammen med våre andre flinke instruktører. Du opplever, utfordres - og overrasker deg selv.

Med naturen i sentrum har du og ditt team sjansen til å kombinere et opphold med faglig opplegg og et unikt tilbud for å bygge mestringskultur og et sterkere og tettere lag.
Sikkerhet er viktig, og vi tilpasser alle opplegg etter vær og vind. Aktivitetene starter med en sikkerhetsgjennomgang.

De fleste av aktivitetene blir utført i umiddelbar nærhet til hytten. På denne måten slipper dere å bruke tid på lange transport-etapper, og er sikret best mulig effektiv bruk av tid under oppholdet.