Praktisk informasjon om Lodgen og adkomst

Alle måltider blir servert i spisesalen. Her er det romslig og hyggelig både for mindre og middels store grupper opp til 40 personer.

Våre 4 individuelle verdensmestere har gjennom 15 år erfart hvor viktig det er å skape et godt team for å lykkes både individuelt og som lag. Disse erfarne idrettsutøverne har laget et spennende og flott opplegg som passer til alle typer grupper – uansett hvilket fysisk nivå man er på.

Ved større arrangement åpner vi skilleveggen fra spisesalen inn til konferansesalen slik at den blir dobbelt så stor. Da kan vi ta imot selskaper på opp til 100 personer.

Innredningen er lekker og solid, hvor vi har kombinert norsk og fransk stil. Dette gir en naturlig og samtidig uformell eleganse. Store vinduer gir følelsen av å sitte i naturen.

Vi kan dekke opp til småbord, langbord eller hestesko m.m.- alt avhengig av gruppestørrelse og ønske.

Er det behov for å presentere bilder/ lyd under middagen, er de tekniske hjelpemidlene på plass.

Konferansesal / møterom

Vi tar i mot grupper fra 10 til 30 personer, men tar gjerne i mot større grupper på forespørsel.

Vi har mulighet til å åpne skilleveggen inn til spisesalen, slik at den blir dobbelt så stor.

Da vi bare tar inn en gruppe av gangen, kan de gode diskusjonene i all fortrolighet også fortsette utover kvelden, og dere kan bygge trygge og gode relasjoner sammen.

Møterommet byr på gode stoler, projektor med lerret, tilkoblingsmuligheter for pc/mac, høyttaleranlegg med miksepult, trådløs mikrofon, trådløst internett.

Salonger – oppholdsrom

Lodgens hjerte er den koselige peisestuen, hvor flere komfortable sittegrupper innbyr til hygge, gode samtaler og vakker utsikt gjennom de store panoramavinduene.

Den intime tårnsalongen har 360° graders utsikt.

Andre fasiliteter

I tillegg har dere full tilgang til innendørs laserskytebane, infrarød sauna i kjelleren, massasjestol og utendørs jacuzzi.

Grindaverket, som er bygget av vår egen Egil, er et utmerket sted for å ta en pause. «Uten mat og drikke duger helten ikke», derfor tar vi ofte her en pause hvor det blir servert niste – eller en varm suppe på kalde høst- eller vinterdager om ønskelig. Grilling utover lange sommerkvelder er heller ikke å forakte.

Aktiviteter – teambuilding – foredrag

Parc Aventure, muligheten til å prøve skiskyting – med eller uten ski, høy eller lav puls – fluefiskekurs eller praksis, foredrag av Liv Grete eller Raphaëls historie ved peisen. Dette er noe av det vi tilbyr av aktiviteter.

Les mer om dette under fanen Teambuilding/Foredrag.

Parkering

Parkering for bil, buss og helikopter like utenfor lodgen.

Vi har også mulighet til lading av El-bil

Helikopter

Hytta har en egen helipad, så om du ønsker kan du fly inn med helikopter. Reisetiden fra Flesland er ca 8 minutter.

Ta kontakt med oss for alternativer og priser.

Beliggenhet

Hålandsdalen og Skjelbreid Poirée ligger fint plassert kun 1 times kjøretur sør-øst fra Bergen/ Flesland.
Hytta ligger på hjemgården til Liv Grete og Ann-Elen på Skjelbreid nær Eikelandsosen i Fusa Kommune – med utsikt til Skjelbreidvannet og Bjørnefjorden. Stedet er innrammet av fagre fjell og nydelig vestlandsk natur.