Vi tilbyr foredrag med Liv Grete eller Raphaël. Hver for seg forteller de om oppvekst, utfordinger, valg og kamper for å bli best i verden på sine felt.

Som en del av oppholdet hos oss, kan vi legge inn foredrag med Liv Grete eller Raphaël. Hver for seg forteller de om oppvekst, utfordinger, valg og kamper for å bli best i verden på sine felt. Begge har vært medlem av hvert sitt landslag i skiskyting i en årrekke, og har mye å dele.

Oppdag hvordan du og bedriften kan nå mål og finne deres drivkraft!

Liv Grete Skjelbreid har vunnet åtte gullmedaljer i VM i skiskyting og to OL-sølv. Hun deler generøst fra sin erfaring som toppidrettsutøver i sine engasjerende foredrag om fokus, motivasjon og veien til mål.

Liv Grete Skjelbreid var med på utviklingen av skiskyting fra 1990 tallet og frem til i 2006. Hun var den første kvinnelige skiskytteren som tok fire gullmedaljer i ett og samme verdensmesterskap. I 2001 vant hun også Årets Forbilde. Hun har også utdannelsen innen endringsledelse, som kombinert med unik erfaring gir deg et helt spesielt foredrag.

Liv Grete har lang erfaring med verdien av gode team. Hun hadde 250 reisedøgn i året sammen med sin søster, svoger og eksmann. Sammen hadde de som felles mål å gjøre hverandre så gode som mulig, og det er med hjelp av disse støttespillerne hun har hatt sine beste sesonger noensinne.

Etter skikarrièren bygde Liv Grete opp et hyttehotell og samarbeider i dag med det samme teamet. Mentale spill, fokus og trening på å være tilstede i både tunge og gode perioder har vært essensielt for suksessen hennes i takling av endring og overgangen fra toppidretten – til det «normale» liv.

Liv Gretes fokus på teambuilding, håndtering av endring og individuelle utfordringer har stor overføringsverdi til arbeidslivet. Hvordan holder man seg motivert gjennom atter en omstilling, og hvordan skaper man viljen til å gi sitt beste på jobb hver dag? Liv Grete Skjelbreid vil gi deg håndfaste råd og inspirere deg til nye høyder.

Mental balanse – Foredrag med Raphaël

Et svært personlig foredrag hvor Raphaël deler sin historie om sitt lærerike, spennende og overraskende liv og hvordan han har løst koden for å finne balansen i sitt liv.

Han deler sine erfaringer, opplevelser og feil etter en lang karriere som skiskytter. Raphäel forteller om hvordan han opplevde at det å bygge suksess ikke har handlet om mengden av trening, men om en sterk mental innstilling.

Selv bygget han seg opp gjennom en barndom uten en far, med lite stabilitet på grunn av flytting og lav selvtillit. Det krevde mye å nå sine mål, men Raphäel ble etterhvert best i verden, og deler sine opplevelser og inntrykk.

Han forteller også om hvordan denne mentale styrken var helt uvurderlig etter at karrieren tok slutt, når i voksen alder har kommet seg gjennom skilsmisse, en alvorlig ulykke og det å finne sin biologiske far.

Hør Raphael fortelle hvordan han som yngre hadde en drøm om å bli sett og om å bli best i verden – og klarte det.