Få et helt «hotell» for deg selv – du står for mat, drikke og betjening selv. Vi står for drømmelokalet.

Du får mulighet til å leie hele lodgen selv i egen regi. Perfekt for storfamilien, vennegjengen, bryllup, feiringer, julebord, utdrikningslag eller for bedriftssamlinger. Når dere er på vår lodge er dere helt alene – trygge og uforstyrret fra andre gjester.

Om lodgen

Perla Skjelbreid Poirée ligger til på Skjelbreid i naturskjønne Hålandsdalen i idylliske omgivelser mellom fjorder og fjell, bare 1 time fra Bergen sentrum. Vi ligger fint til helt for oss selv, med vakker utsikt over fjord, fjell og storslått natur.

Lodgen vår går over 3 etasjer med et 360 graders utkikkstårn på toppen – perfekt til å nyte utsikten og solnedgangen med et glass i godt selskap.

Vi har til sammen 11 dobbeltrom med enkle senger, 1 suite, og 3 mindre rom (sovealkover.) Til sammen kan vi romme 30 overnattende. Totalt er det også 16 bad. Alle dobbeltrommene og suiten har eget bad. Dobbeltrommene har også egen utgang på vår terrasse som går rundt hele lodgen.

Lodgens hjerte er den koselige peisestuen, hvor flere komfortable sittegrupper innbyr til hygge, gode samtaler og vakker utsikt gjennom de store panoramavinduene.

Vi har en stor spisesal som kan romme 100 gjester når den er åpen. Ved hjelp av en skillevegg kan den deles på midten, slik at en får to separate rom. Da kan ett rom for eksempel brukes til møterom, og ett til spisesal.

Dere kommer til oppredde senger, ved i peisen og rene håndklær. Alt inkludert i prisen. Det er bare å senke skuldrene – luksus.

Fasiliteter

På kvelden kan dere kose dere i vår jacuzzi, varme dere i vår infrarøde sauna, eller nyte 360 graders utsikt fra vårt utkikkstårn. Vår massasjestol er også deilig å bruke etter en lang dag med aktivitet.

Lodgen er oppvarmet ved ankomst
Oppredde senger
Håndklær inkludert
Peis med tilhørende ved
Boblebad
Projektor
Infrarød sauna
Massasjestol
Utkikkstårn
Gratis toalettartikler
Fult utstyrt storkjøkken med tilhørende stort kjølerom
Vaffeljern
Vannkoker
Kjøkkenmaskin
Hurtigvaskende oppvaskmaskin
Fryser
Isbitmaskiner
Vaskemaskin
Gratis Wi-Fi
Høytalere i spisesal og i peisestue
TV
Bålpanner
Grindabygg med grill
Fantastisk utsikt
Mulighet for å kjøpe uteaktiviteter

Om lodgen

Størrelse: 1000 kvm
3 etasjer + utkikkstårn
30 sengeplasser
11 dobbeltrom, 1 suite og 3 sovealkover (mindre rom som deler bad)
Alle rom har 2 enkle senger per rom
16 bad

Aktiviteter

Hos oss får dere muligheten til å krydre oppholdet med spennende aktiviteter.

Utfordre deg selv i klatreparken Parc Aventure, som blant annet har en av Norges lengste ziplines. Her får dere oppleve utfordringer i høyden.

Prøv ut skiskyting og lær av de beste. En aktivitet som garanterer for god stemning og konkurranseinstinkt.

Frihet og naturen i sentrum

Rett ut i fra dørterskelen finnes det nydelige fotturer. Her får du mulighet til å oppleve Liv Grete og Ann – Elen Skjelbreids trenings og turparadis. Det er gode muligheter for nydelige dagsturer og utfarter i alle retninger, da vi ligger fint til midt i mellom Bergen og Hardanger.

Vi kan anbefale flotte skiturer på vinterstid, fisking i det lokalet vannet, kano og kajakk padling i Bjørnafjorden, eller en tur i vår egen klatrepark.
Etter en fin dag kan dere kokkelere sammen på vårt store kjøkken med alt utstyr tilgjengelig, dekke opp i vår flotte matsal, eller kanskje nyte maten i vår peisestue, utkikkstårn eller på terrassen. Vi kan også anbefale å legge grillingen til grindabygget vårt som ligger til rett ute i skogen. Her er det perfekt å grille marshmallows på bålpanna!

Arrangement 

Skjelbreid Poirée er den perfekte lokasjonen for selskapeligheter. Vi har romantiske og landlige omgivelser til å gjøre deres dag perfekt. Midt i blinken for bryllup, konfirmasjon, runde dager og andre selskaper.
Alt av dekketøy og utstyr på kjøkken følger med, og våre lokaler kan romme 100 gjester.

 

Vi har de perfekte rammene for et naturskjønt og opplevelsesrikt luksusopphold på vakre Skjelbreid.
Håper vi får mulighet til å ønske deg og dine velkommen.

LEIE EN HEL UKE

Pris per uke

fra 58 990,

LEIE EN HELG

Pris per helg

fra 40 990,-

LEIE EN DAG

Pris for en overnatting

fra 35 990,-

Gjelder ukedager

 

Obligatorisk sluttvask på 5000,- kommer i tillegg. Priser kan variere ut i fra sesong.

Ta kontakt med din forespørsel for å få nøyaktig pris på ditt opphold.