Få et helt «hotell» for deg selv – du står for mat, drikke og betjening selv. Vi står for drømmelokalet.

Du får mulighet til å leie hele lodgen selv i egen regi. Perfekt for storfamilien, vennegjengen, bryllup, feiringer, julebord eller for bedriftssamlinger. Når dere er på vår lodge er dere helt alene – trygge og uforstyrret fra andre gjester.

Om lodgen

Perla Skjelbreid Poirée ligger til på Skjelbreid i naturskjønne Hålandsdalen i idylliske omgivelser mellom fjorder og fjell, bare 1 time fra Bergen sentrum. Vi ligger fint til helt for oss selv, med vakker utsikt over fjord, fjell og storslått natur. Rett ut i fra dørterskelen finnes det nydelige fotturer. Her får du mulighet til å oppleve Liv Grete og Ann – Elen Skjelbreids trenings og turparadis.

Lodgen vår går over 3 etasjer med et 360 graders utkikkstårn på toppen – perfekt til å nyte utsikten og solnedgangen med et glass i godt selskap.

Vi har til sammen 11 dobbeltrom med enkle senger, 1 suite, og 3 mindre rom (sovealkover.) Til sammen kan vi romme 30 overnattende. Totalt er det også 16 bad. Alle dobbeltrommene og suiten har eget bad.  Dobbeltrommene har også egen utgang på vår terrasse som går rundt hele lodgen.

Lodgens hjerte er den koselige peisestuen, hvor flere komfortable sittegrupper innbyr til hygge, gode samtaler og vakker utsikt gjennom de store panoramavinduene.

Av fasiliteter kan vi tilby jacuzzi, infraraud sauna med tilhørende garderober i kjelleren, innendørs laserskytebane og massasjestol. Dere kommer til oppredde senger, og dette samt håndklær er inkludert.

Vi har de perfekte rammene for et naturskjønt og opplevelsesrikt luksusopphold på vakre Skjelbreid.
Håper vi får mulighet til å ønske deg og dine velkommen.

LEIE EN HEL UKE

Pris per uke

fra 52 990,

LEIE EN HELG

Pris per helg

fra 30 990,-

LEIE EN DAG

Pris per dag

fra 16 990,-

Obligatorisk sluttvask på 5000,- kommer i tillegg. Priser kan variere ut i fra sesong.

Ta kontakt med din forespørsel for å få nøyaktig pris på ditt opphold.