En av våre aktiviteter er Parc Aventure. En fransk klatrepark som består av ulike balanse- og klatre-elementer.

Noe av det parken kan by på er utfordringer som å gå fra tre til tre på ulike hinder, smyge seg langs fjellveggen og kaste seg utfor i en av våre tre ziplines – den lengste er på hele 400 m, hvor du svever 25 meter over bakken.

Parc Aventure ble bygget samtidig med hytten i 2011, og vi utvider parken med jevne mellomrom. Det siste nye er en taustige som går 10 meter opp i luften, et høythengende rør på 2-3 m hvor deltakerne skal hjelpe hverandre gjennom – samt en wire hvor en skal fire seg over et vann på kortest mulig tid. Her må en jobbe som et team for å lykkes!

Aktiviteten tar ca 2 timer å gjennomføre og er et perfekt avbrekk i en ellers travel hverdag.

Prøve selv, hjelpe, samarbeid og mestre er stikkord ved våre aktiviteter. En av våre 4 skiskytter-stjerner er som regel med som teamledere sammen med våre andre flinke instruktører. Du opplever, utfordres – og overrasker deg selv.

Med naturen i sentrum har du og ditt team sjansen til å kombinere et opphold med faglig opplegg og et unikt tilbud for å bygge mestringskultur og et sterkere og tettere lag. Sikkerhet er viktig, og vi tilpasser alle opplegg etter vær og vind. Aktivitetene starter med en sikkerhetsgjennomgang.