Ønsker dere å feire drømmebryllupet deres på vår idylliske lodge, med panoramautsikt over Bjørnafjorden?

Dersom dere drømmer om et koselig bryllupslokale med solide tømmervegger og store vinduer som slipper lyset og naturen inn er Skjelbreid Poirée perfekt for dere. Kun 1 time unna Bergen, med nydelig vestlandsk natur.

Hos oss får dere disponere vår 1000 kvadratmeter store fransk- norske lodge helt for dere selv i fred for andre gjester. Dere kan velge å stå for hele gjennomføringen av bryllupet selv, eller overlate alt til oss.

Vi tar mer enn gjerne imot dere til en omvisning av vår lodge. Vi kan romme opp til 100 gjester i spisesalen vår. Ønsker dere overnatting har vi kapasitet til 30 gjester som får overnatte på rom som er oppkalt etter byer hvor våre 4 skistjerner har konkurrert. Vårt største og flotteste rom, «Salt Lake City», er selvsagt reservert som brudesuite til de nygifte.

Våre pakker

TIL DUK OG DEKKET BORD

Denne pakken er perfekt for dere som ønsker å senke skuldrene og la oss ta oss av gjennomføringen og planleggingen fram mot bryllupsdagen.
Les mer om denne pakken her

STÅ FOR GJENNOMØRINGEN SELV

Denne pakken er midt i blinken for dere som ønsker å leie ubemannet og stå for hele planleggingen og gjennomføringen selv.
Les mer om denne pakken her

Foto: VMfoto og ThroughMyLenski