Muligheten for medbragt mat og drikke gjør denne pakken populær

Lei hele lodgen vår for en helg, og stå for gjennomføringen av bryllupshelgen selv. Medbrakt mat og drikke gjør denne pakken helt unik.

Dere får selvsagt disponere alle soverom, vårt storkjøkken med tilhørende kjølerom, samt fasiliteter som boblebad og infrarød sauna. Alt er inkludert i prisen.

Velkommen til en av vestlandets mest unike bryllupsdestinasjoner.

Inkludert i pakken

Leie av hele lodgen ubemannet

Dere står for planleggingen og gjennomføringen av dagen

Muligheter for medbragt mat og drikke

Alle hotellrom er inkludert i leieprisen, dere kommer til ferdig oppredde
senger. Håndklær er også inkludert

Tilgang på utendørs boblebad, infrarød sauna og massasjestol

AV – utstyr tilgjengelig. Dette innebærer kvalitets høyttalere, myggmikrofon og projektor

Dekketøy og utstyr på kjøkken er
inkludert

Les mer om hva som er inkludert når dere leier vår lodge her

Priser 2024 fra 57 990,-

Priser varierer ut i fra sesong og størrelse på arrangement.

Ta kontakt med din forespørsel for å få nøyaktig pris på ditt opphold.

Benjamin & Rine 5/5
Google anmeldelse 

Vi feiret bryllupet vårt her i starten av mai 2024 – og vi kunne ikke ha drømt om et bedre lokale å gifte seg! Fra første kontakt da vi sendte mail i 2022 til hjelpen vi mottok på vår bryllupsdag overgikk Skjelbreid Poirée og teamet alle forventninger på alle måter 🤍

Lodgen er helt nydelig med en uslåelig utsikt over fjorden, som var de perfekte rammene for vår seremoni ute på terrassen. Soverommene er flotte med store vinduer, peisestuen er en koselig plass å prates med andre gjester, terrassen er nydelig på dager med finvær og spisesalen er et av de fineste rommene vi noensinne har vært i. Fra vi sjekket inn var vi imponerte over den utrolig utsikten i alle retninger (spesielt fin fra utkikkstårnet). Det var ikke bare vi som var imponerte – flere boende gjester og gjester som kun var der på bryllupsdagen spurte oss hvordan de kunne leie lodgen selv. Alt var virkelig perfekt på alle måter!
Selv om det var det vakre lokalet som gjorde oss interesserte – var det virkelig teamet på Skjelbreid Poirée som gjorde oppholdet vårt magisk, og vi kunne ikke være mer fornøyd valget vårt å gifte oss her og med hjelpen vi har fått av dem. Kristina og teamet har svart på utallige mailer og spørsmål for å hjelpe oss med planleggingen – med detaljerte, hyggelige og raske svar hver eneste gang. Dere er så profesjonelle, dyktige og hyggelige mennesker og vi har aldri følt oss så ivaretatt og i gode hender som vi følte oss hos dere. Dere er en helt utrolig gjeng og vi har dere å takke for et uforglemmelig opphold og bryllup – det hadde aldri blitt en så fin dag uten dere.
Vi er helt overveldet over Skjelbreid Poirée som en plass, og de utrolige menneskene som driver lodgen og gjør det til den plassen det er. Vi kommer til å anbefale dere til alle vi kjenner. Tusen tusen takk for oss 🤍

Niklas H – 5/5

Google anmeldelse

Vi feiret bryllupet vårt her etter vielse i nydelige Samnanger kirke. Vi leide hele hotellet og det har alt man kan ønske seg. 15 rom, koselige lounge områder, stor spisesal, flotte terrasser med magisk utsikt og badstue og boblebad. Stedet kan leies alt inklusive eller så kan du leie hele hotellet slik vi gjorde.

Ikke minst var det fantastisk service. Vi knuste noen glass på festen og fikk en helt riktig pris for å erstatte disse så alt fremstår som ekstremt ryddig og profesjonelt.

Kan ikke gjøre annet enn å anbefale stedet på det varmeste og vi takker for muligheten til å leie det. Vi hadde et magisk bryllup. PS: våren er magisk på vestlandet mtp. bryllup.

Mvh Niklas

Foto: Vm Foto, ThroughMyLenski og Skjelbreid Poirée.